Rollerek

Scooter ONE S20 Roller

 • Maximális sebesség 25 km/h
 • Maximálisan megtehető távolság 25 km
 • Alumínium szerkezet
 • SENCOR SCOOTER alkalmazás
134990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

A rollert bárhova magával viheti, hiszen rendkívül hordozható. A 350 W teljesítményű motorral akár 25 km/h-s sebességgel is haladhat. Az energiát egy 7,5 Ah-s kapacitású akkumulátor biztosítja, így akár 25 km-t is megtehet. Az akkumulátor kímélésére a STANDARD üzemmód tökéletes választás, de ha nagyobb sebességre vágyik, a SPORT üzemmódot választhatja. Emellett a tempomat funkció is rendelkezésére áll, amely megtartja a beállított haladási sebességet, így teljesen a kormányzásra összpontosíthat.

Fedezze fel a sebesség és a távolságok különböző dimenzióit!

A Sencor Scooter lehetőséget nyújt testreszabott közlekedésre. A SPORT üzemmód extrém sebességet biztosít akár 25 km/h-s sebességgel, míg a DRIVE üzemmódban 20 km/h a maximális sebesség. Az ECO üzemmód fenntartható tempót kínál, akár 10 km/h-s sebességgel. Ha pedig kényelmes sétára vágyik, a WALK mód ideális választás 6 km/h-s sebességgel. A Scooter kiemelkedő hatékonysággal működik hosszabb távolságok megtételéhez. Akár 25 km-t is megtehet 55 kg-os tömeggel, így szabadon felfedezheti a környező területeket. Sőt, még 90 kg tömeggel is akár 20 km-re eljuthat, hogy mindig kényelmesen és biztonságosan közlekedhessen.

Jól áttekinthető információk és megfelelő világítás

A Sencor Scooter lenyűgözően jól látható és áttekinthető kijelzővel rendelkezik, ahol minden fontos információ kézre áll. Az intuitív kijelzőn könnyedén leolvashatja a sebességet, a kiválasztott üzemmódot, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a LED lámpák működését. Az első LED lámpa fénye megbízhatóan megvilágítja az utat, míg a hátsó piros figyelmeztető lámpa szürkületkor, rossz időben vagy éjszaka szolgálhat segítségére.

Mintás gumiabroncsok: a biztonság a legfontosabb

Az út egyenetlenségeit csillapító 8,5"-os mintás gumiabroncsokkal nem kell félnie sem a defektől. A tökéletesen kényelmes utazásért az első kerék felfüggesztése gondoskodik. A biztonságot a dupla fékrendszer garantálja, mely magában foglalja az elektromos motorféket és a tárcsafékes mechanikus féket. A fékkar megnyomása után a hátsó sárvédőbe épített piros lámpa villogással jelzi a fékezést.

Egy alkalmazás, sok funkció

Az innovatív Sencor Scooter kompatibilis az SENCOR SCOOTER alkalmazással, amely számos kiegészítő funkciót nyújt a roller használata során. A roller zárolható a lopás ellen, nyomon követheti az aktuális távolságot, az akkumulátor töltöttségét és a még megtehető távolságot, valamint számos más hasznos információt is megtekinthet. Az alkalmazás letölthető a Google Play és az Apple App Store áruházakból, és Bluetooth 4.1 adatátviteli rendszert használ.

Komfortnövelő tartozékok

A Sencor Scooter roller tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. Ha szállítani szeretné a rollert, könnyedén felakaszthatja a hátizsákjára. Ha pedig szerszámokat szeretne magával vinni, rendelkezésre áll szerszámos tartozék. Emellett telefon tartót is elérhető, hogy kényelmesen használhassa a telefonját közben. Mindezek a tartozékok külön megvásárolhatók.

 

 

Technikai információk:

 • Maximális terhelés 120 kg
 • Méretek: 108 × 44 × 110 cm (szétszedve)
 • Méretek: 108 × 44 × 50 cm (összecsukva)
 • Tömeg: 12,5 kg
 • Üzemi hőmérséklet: -10 – 40° C
 • Tárolási hőmérséklet: -20 – 45° C
 • Zajszint <70 dB (A)

Akkumulátor

 • Kapacitás: 7,5 Ah Li-ion
 • Töltési idő: 4-5 óra
 • Cellák száma: 30
 • Védelem rövidzárlat, túlfeszültség és túltöltés ellen
 • Bemeneti tápfeszültség: 42V
 • Névleges feszültség: 36V

Adapter

 • Bemeneti feszültség: 100-240 AC 50/60 Hz
 • Bemeneti áram: 1,5 A
 • Kimeneti feszültség: 42 V
 • Csatlakozó:  Φ 5,5 x 10 mm
Rollerek

Műszaki paraméterek

Maximális hatótávolság 25
Terhelhetőség 120 kg
Motor teljesítmény 350 W
Maximális sebesség 20 km/h
Töltési idő 4-5 hod
Akkumulátor 7.5 Ah
Szín Fekete
Magasság (cm) 110 cm
Szélesség (cm) 108 cm
Mélység (cm) 44 cm
Tömeg 12,5 kg

Letöltés

Használati utasítás alkalmazás
Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Kormánytáska
SCOOTER HANDLEBAR BAG
Kormánytáska
Egyszerűen felszerelhető / Praktikus kialakítású / Vízlepergető / Fekete szín / cipzáros kialakítás / Tépőzáras rögzítési lehetőség / Kompatibilis a Sencor Scooter One és Two modellekkel
Telefontartó
SCOOTER PHONE HOLDER
Telefontartó
Egyszerűen felszerelhető / Praktikus kialakítású / Erős ABS  műanyagból készült / Fekete szín / Csavaros rögzítési lehetőség / Kompatibilis a Sencor Scooter One és Two modellekkel
Heveder
SCOOTER CARRYING STRAP
Heveder
Egyszerűen felszerelhető / Praktikus kialakítású / Erős ABS  műanyagból készült / Korrózióálló heveder / Fekete szín / Kényelmes vállpánt / Kompatibilis a Sencor Scooter One és Two modellekkel
Csomagtartó
SCOOTER BAG HOOK
Csomagtartó
Egyszerűen felszerelhető / Praktikus kialakítású / Erős ABS  műanyagból készült / Fekete szín / Csavaros rögzítési lehetőség / Kompatibilis a Sencor Scooter One és Two modellekkel
SCOOTER BRAKE PADS
SCOOTER BRAKE PADS
SCOOTER BRAKE PADS
Csere tárcsafékbetétek modellekhez:

SENCOR SCOOTER S20
SENCOR SCOOTER S30
SENCOR SCOOTER S60
SENCOR SCOOTER S70
és több.
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás