Rollerek

Scooter TWO S60 Roller

 • Maximális sebesség 25 km/h
 • Maximálisan megtehető távolság 45 km
 • A hátsó kerék rugózása
199990 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten

Nagykapacitású akkumulátor, nagy teljesítmény

A Sencor Roller ideális társ az utazásban. A 400 W teljesítményű motorral akár 25 km/h sebességgel is könnyedén haladhat. Az 15 Ah-s kapacitású akkumulátor hosszú távolságot biztosít, akár 45 km-t is elérhet. Ha pedig az akkumulátor kímélésére törekszik, a STANDART üzemmód tökéletes választás. Ha pedig nagyobb sebességet szeretne, válassza a SPORT üzemmódot. Ezenkívül a tempomat funkció is természetes része a rollernek, amely tartja a beállított sebességet, így teljes figyelmét a kormányzásra fordíthatja.

Fedezze fel a sebesség és a távolságok különböző dimenzióit!

A Sencor Scooter testreszabott közlekedést tesz lehetővé. A SPORT üzemmód extrém sebességet biztosít akár 25 km/h-ig, míg a DRIVE üzemmódban a maximális sebesség 20 km/h. Az ECO üzemmód fenntartható tempót nyújt, akár 10 km/h sebességgel. Ha pedig kényelmes sétára vágyik, a WALK mód ideális választás 6 km/h sebességgel. A Scooter kiváló hatékonysággal működik hosszabb távolságok megtételéhez. Akár 45 km-t is megtehet 55 kg-os tömeggel, így felfedezheti a környező területeket. Sőt, akár 90 kg tömeggel is akár 37 km-re eljuthat, hogy mindig kényelmesen és biztonságosan közlekedjen.

Jól áttekinthető információk és megfelelő világítás

A Sencor Scooter lenyűgözően jól látható és áttekinthető kijelzővel rendelkezik, ahol minden fontos információ kézre áll. Az intuitív kijelzőn könnyedén leolvashatja a sebességet, a kiválasztott üzemmódot, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a LED lámpák működését. Az első LED lámpa fénye megbízhatóan megvilágítja az utat, míg a hátsó piros figyelmeztető lámpa szürkületkor, rossz időben vagy éjszaka szolgálhat segítségére.

Mintás gumiabroncsok: a biztonság a legfontosabb

A Sencor Scooter 10"-os mintás gumiabroncsa kiválóan csillapítja az út egyenetlenségeit, így nem kell félnie a defekttől sem. A hátsó felfüggesztés tökéletesen kényelmessé teszi az utazást. A biztonságot a dupla fékrendszer erősíti: az elektromos motorfék és a tárcsafékes mechanikus fék. A fékkar megnyomása után a hátsó sárvédőbe épített piros lámpa villogással jelzi a fékezést.

Egy alkalmazás, sok funkció

Az innovatív Sencor Scooter kompatibilis az SENCOR SCOOTER alkalmazással, amely számos kiegészítő funkciót nyújt a roller használata során. A roller zárolható a lopás ellen, nyomon követheti az aktuális távolságot, az akkumulátor töltöttségét és a még megtehető távolságot, valamint számos más hasznos információt is megtekinthet. Az alkalmazás letölthető a Google Play és az Apple App Store áruházakból, és Bluetooth 4.1 adatátviteli rendszert használ.

Komfortnövelő tartozékok

A Sencor Scooter roller tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez. Ha szállítani szeretné a rollert, könnyedén felakaszthatja a hátizsákjára. Ha pedig szerszámokat szeretne magával vinni, rendelkezésre áll szerszámos tartozék. Emellett telefon tartót is elérhető, hogy kényelmesen használhassa a telefonját közben. Mindezek a tartozékok külön megvásárolhatók.
 

Technikai információk:
 

 • Maximális terhelés 120 kg
 • Méretek: 112 × 44 × 118 cm (szétszedve)
 • Méretek: 112 × 44 × 51 cm (összecsukva)
 • Tömeg: 16 kg
 • Üzemi hőmérséklet: 0 – 40° C
 • Tárolási hőmérséklet: 0 – 45° C
 • Zajszint <70 dB (A)

Akkumulátor

 • Kapacitás: 15 Ah Li-ion
 • Töltési idő: max. 9 óra
 • Cellák száma: 50
 • Védelem rövidzárlat, túlfeszültség, túltöltés, túlmelegedés ellen
 • Akkumulátorvédelem a túlzott kisülés ellen
 • Bemeneti tápfeszültség: 42 V
 • Névleges feszültség: 37 V

Adapter

 • Bemeneti feszültség: 100-240V AC 50/60 Hz
 • Bemeneti áram: 2 A
 • Kimeneti feszültség: 42 V
 • Csatlakozó:  Φ 5,5 x 10 mm
Rollerek

Műszaki paraméterek

Maximális hatótávolság 45 km
Terhelhetőség 120 kg
Motor teljesítmény 400 W
Maximális sebesség 25 km/h
Töltési idő 9 hodin
Akkumulátor 15 Ah Li-ion
Szín Fekete
Magasság (cm) 118 cm
Szélesség (cm) 44 cm
Mélység (cm) 112 cm
Tömeg 16 kg

Letöltés

Használati utasítás alkalmazás
Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat
Töltsön be többet

Tartozékok

Kormánytáska
SCOOTER HANDLEBAR BAG
Kormánytáska
Egyszerűen felszerelhető / Praktikus kialakítású / Vízlepergető / Fekete szín / cipzáros kialakítás / Tépőzáras rögzítési lehetőség / Kompatibilis a Sencor Scooter One és Two modellekkel
Telefontartó
SCOOTER PHONE HOLDER
Telefontartó
Egyszerűen felszerelhető / Praktikus kialakítású / Erős ABS  műanyagból készült / Fekete szín / Csavaros rögzítési lehetőség / Kompatibilis a Sencor Scooter One és Two modellekkel
Heveder
SCOOTER CARRYING STRAP
Heveder
Egyszerűen felszerelhető / Praktikus kialakítású / Erős ABS  műanyagból készült / Korrózióálló heveder / Fekete szín / Kényelmes vállpánt / Kompatibilis a Sencor Scooter One és Two modellekkel
Csomagtartó
SCOOTER BAG HOOK
Csomagtartó
Egyszerűen felszerelhető / Praktikus kialakítású / Erős ABS  műanyagból készült / Fekete szín / Csavaros rögzítési lehetőség / Kompatibilis a Sencor Scooter One és Two modellekkel
SCOOTER BRAKE PADS
SCOOTER BRAKE PADS
SCOOTER BRAKE PADS
Csere tárcsafékbetétek modellekhez:

SENCOR SCOOTER S20
SENCOR SCOOTER S30
SENCOR SCOOTER S60
SENCOR SCOOTER S70
és több.
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás