Elektromos borotvák

SMS 2002RD Villanyborotva

  • Két egymástól független, lengő borotvafej
  • Önélező, hosszabb élettartamú borotvakések
  • LED töltésjelző
10% kedvezmény a sencornapok10 kód megadása után.
Az ajánlat kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes 2024.07.08. és 2024.07.31. között. A kupon kód beírásával a kedvezmény automatikusan levonásra kerül az akcióban szereplő termék vételárából.
4490 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SMS 2002RD elektromos borotva segítségével gyorsabb és egyszerűbb a mindennapi borotválkozás. Az egymástól független két lengő borotvafej tökéletesen követi az arc vonalát, így garantálja a tökéletes eredményt. A készülék használatának köszönhetően már könnyen elérhető a tökéletesen sima és bársonyosan puha arcbőr. Az önélező éles borotvakések hosszabb élettartamot biztosítanak, a csomag tartalmát képező tartós tok pedig megvédi a borotvát a mindennapi használat során keletkezett szennyeződésektől. A tisztítókefe segítségével a használat után a készülékben ragadt szőrszálaktól szabadulhat meg egy-két mozdulattal.

Elektromos borotva szárazborotválkozáshoz

A Sencor SMS 2002RD elektromos borotva ideális választás szárazborotválkozásra. Borotválkozási tipp: lehetőség szerint tartsa a Sencor borotvát derékszögben a bőr felületére, és rövid, körkörös mozdulatokkal futtassa a borotvafejet az arcbőrön a szőrnövekedés irányával ellentétesen.

Egyszerű vezeték nélküli használat

A rendkívül csendes és magas fordulatszámú motort egy beépített NiMH akkumulátor táplálja. Az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjéről egy LED töltésjelző gondoskodik. A spirál töltővezeték, rugalmasan felveszi a kívánt méretet, így a készülék töltése is egyszerűen elvégezhető. A kizárólag akkumulátorról üzemeltethető borotva egyetlen töltéssel akár 45 perces működési időt is biztosít, a készenléti időtartama akár 15 nap is lehet. A teljes feltöltéshez kb. 8 órára van szükség.

A rozsdamentes acél pengék professzionális munkát végeznek

Mint már említettük, a készülék 2 független borotvafejből áll, amelyek pengéi kiváló minőségű és tartós rozsdamentes acélból készülnek, és úgy tervezték, hogy gyengédek legyenek az Ön bőréhez. A Sencor az egyszerű karbantartás és a hosszú élettartam érdekében választotta ezt a minőségi rozsdamentes anyagot. Ha a pengék elvesztik élüket, egyszerűen cserélje ki őket egy új borotvafejre

Ergonomikus forma

A Sencor elektromos borotvák ergonomikus markolat kialakítása, biztos tartást ad a megfelelő irányításhoz a borotválkozás és vágás során.

Biztonság mindenekelőtt

A borotválkozás során a nagyszerű eredmény mellett a maximális biztonságról is szó van. A Sencor elektromos borotvák ergonomikus markolat kialakítása, biztos tartást ad a megfelelő irányításhoz a borotválkozás és vágás során.

Csomag tartalma

  • Elektromos borotva
  • Töltőkábel
  • Porvédő tok
  • Tisztítókefe
Elektromos borotvák

Műszaki paraméterek

Borotva mechanizmus Körkéses
Tápellátás Hálózat/Akku
Töltési idő 480 min
Üzemóra (akku) 45 min
Borotvafej típus Lengőfejes
Borotvafejek száma 2
Hajnyíró Nem
Vízálló Nem
Töltés jelző Igen
Magasság (cm) 10,6 cm
Szélesség (cm) 5,7 cm
Mélység (cm) 3,5 cm
Tömeg 107 g
Szín Piros

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Borotvafej
SMX 001
Borotvafej
Kompatibilis a Sencor SMS 2001BK, SMS 2002RD és SMS 2003BL készülékekkel
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás