Vízforralók

SWK 1227CH Vízforraló

  • 1,2 literes maximális kapacitás
  • Vízszintjelző
  • 360°-os Stirx középcsatlakozó
15% kedvezmény az S15 kód megadása után.
Az akció kizárólag a sencor.hu weboldalon érvényes,
2024.05.13 – 2024.06.02. 
11790 Ft
Sencor.Product.Detail.Pcs
Készleten
A Sencor SWK 1227CH egy nagy teljesítményű nemesacélból készült elektromos vízforraló 2150 watt maximális teljesítménnyel. Akár 1,2 liter vizet is képes egyszerre felforralni, így 1-2 fős háztartásokba megfelelő választás.  A készülék használatát ergonomikusan kialakított fogantyú teszi kényelmesebbé, valamint a markolatba épített fedélnyitó gomb. A beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható, tisztítható. A vízforraló kettős biztonsági rendszerrel lett felszerelve. A 360°-ban elforduló talpnak köszönhetően a tápkábel sem zavarja a munkában. 

Több színváltozat

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető vízforraló, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

Praktikus, kivehető vízszűrő

A Sencor vízforraló egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lett felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. A beépített vízszint jelzőnek, köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget.

Speciális kialakítású fűtőspirál

A vízforraló alja rozsdamentes acélból készült. A kiváló minőségnek köszönhetően minimálisra csökkenti a kalcium lerakódások képződését az egyszerű karbantartás érdekében. Az speciális fűtőspirál a rozsdamentes acél aljzat alá került beépítésre, biztosítva tartós és egyenletes működést.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
1. Nem fog túlmelegedni, ha víz nélkül van bekapcsolva
2. A forráspont elérésekor automatikusan kikapcsol
Vízforralók

Műszaki paraméterek

Kapacitás 1,2 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Nem
Rejtett fűtőspirál Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény (W) 2 150 W
Tömeg 660 g
Szín Champagne

Letöltés

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Töltsön be többet
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás