Smoothie készítők

SBL 7172BL Automata Smoothie mixer

 • Két előre beállított program 
 • 0,6 l-es egyedülálló sport pohár, edzésre is magával viheti
 • Speciális vákuum fedél, maximalizálja a frissességet és tápanyag tartalmat
1
/
4
Erős 800 W teljesítményű motor
Két különböző intenzitású mixelő programmal felszerelve. A letisztult, elegáns megjelenésének köszönhetően, szinte bármilyen belső teret kiegészít. A kilenc metál szín közül mindenki megtalálja a tökéleteset.
2
/
4
Tökéletes teljesítmény
A tökéletes eredmény érdekében egy 6 éllel rendelkező, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, titánnal bevont késsel szereltük fel. Nem véletlenül, mert így megakadályozzuk az enzimek, vitaminok elvesztését, valamint az ital vagy étel nem kívánt oxidációját.
3
/
4
Próbálja ki a vákuum technológiát
A speciális vákuumos fedéllel hosszabb ideig frissen tudja tartani az italokat, maximális megtartva a különböző vitamin-, ásványianyagokat akár több órán keresztül is. A vákuumos fedél segítségével tudja a tartályból eltávolítani a levegőt.
4
/
4
Tritan palackok
A tartós, erős palackok bármilyen tevékenységhez megfelelőek. A kerékpártartóba vagy az autóba is magával viheti. A megbízható zárórendszernek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a pohár tartalma kiömlik. A poharak, a fedelek is mosogatógépben moshatók. A palackok nem tartalmaz BPA-t, tehát nem kell aggódni a veszélyes anyagok kibocsátása miatt.

Sencor SBL 7172BL segítségével frissen készíthet, különböző alapanyagból összeállított vitaminokban gazdag italt. A smoothie mixer zöldség vagy gyümölcsitalok, tejes koktélok, levesek, salsa szószok vagy bébiételek készítésére is kiválóan alkalmas. A hatékony működést az 800 W teljesítményű motor, a 6 nemesacélból készült minőségi kések garantálják. A csomag tartalmaz két 0,6 literes űrtartalmú Tritán-ból készült BPA mentes Sport palackot. A palackok könnyen zárhatók, a fedélen kialakításra került egy ivónyílás. A megbízható zárórendszernek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a pohár tartalma kiömlik. A poharak, a fedelek és a kések is mosogatógépben moshatók.

800 W teljesítményű motorral felszerelt Smoothie készítő 

A zöldség vagy gyümölcsitalok, tejes koktélok, levesek, salsa szószok vagy bébiételek készítésére is kiválóan alkalmas.  hatékony működést az 800 W teljesítményű motor, a 6 nemesacélból készült minőségi kések garantálják. Két beépített program segíti a felhasználókat valamint, a LED kijelzőn végig követhető a munkafolyamat. 

Tökéletes teljesítmény

A kiváló tervezéseknek köszönhetően 6 rozsdamentes acél késekkel lett felszerelve. A titán bevonatnak köszönhetően az enzimek és vitaminok nem vesznek el és a tápanyagok nem oxidálódnak.

Vákuum technológia

A speciális vákuumos kialakításnak köszönhetően az elkészített italok hosszabb ideig lesznek frissek és tartják magukban a vitaminokat és különböző ásványi anyagokat. 

Multiciklon-effekt

Az egyedülálló horony kialakításnak, a vákuum technológiának és a kések tervezésének köszönhetően akár 60% - kal jobb eredményeket érhet el, mint a hagyományos turmixgépek esetén. 

TRITAN palackok

A tartós, erős palackok bármilyen tevékenységhez megfelelőek. A kerékpártartóba vagy az autóba is magával viheti. A palackok könnyen lezárhatók, a fedélen kialakításra került egy ivónyílás. A megbízható zárórendszernek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a pohár tartalma kiömlik. A poharak, a fedelek és a kések is mosogatógépben moshatók. A palackok nem tartalmaz BPA-t, tehát nem kell aggódni a veszélyes anyagok kibocsátása miatt.

Biztonság mindenekelőtt

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.

Jellemzők:

 • Két előre beállított program
  • SOFT: 45 mp- ig tart a puhább gyümölcsökhöz és zöldségekhez (például eper, paradicsom stb.)
  • HARD: 60 mp- ig tart a keményebb gyümölcsökhöz és zöldségekhez (például ananász, sárgarépa stb.)
 • Automatikus kikapcsolás a program befejezése után (működés közben nem kell tartani a kapcsolót)
 • A folyamatjelzés LED kijelző segítségével
 • Könnyen tisztítható: az edény, a fedél és a kés mosogatógépben is elmosogatható
 • Vákuum fedeles tervezésnek köszönhetően az italok frissességét hosszú ideig tudja tartani
 • Jégaprító funkció

Technikai információk:

 • Teljesítmény: 800 W
 • Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
 • Zajszint: 85 dB
 • Sebességfokozatok száma: 2
Smoothie készítők

Műszaki leírás

Teljesítmény (W) 800 W
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma 2
Folyamatos szabályozás Nem
Edény anyaga Tritan
Védőbiztosíték Igen
Szín Kék

Letöltés

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Töltsön be többet

Tartozékok

Duplafalú rozsdamentes acél pohár
SBB 005SS
Duplafalú rozsdamentes acél pohár
A duplafalú rozsdamentes acél pohár a SBL 220x, SBL 23x, SBL 25x, SBL 707x, SBL 717x, SBL 7500 
Mégsem
Ön összehasonlítja
Összehasonlítás